MASO WEST s. r. o. je výrobcem a dodavatelem čerstvě opracovaného masa ze Šumavy, uzenářských výrobků a specialit a lahůdkářských výrobků studené a teplé kuchyně vč. zajištění distribuce obědů.
Produkty z vlastní výroby distribuuje v rámci celé České republiky a nabízí v síti vlastních prodejen.
Nabídku společnosti doplňuje cateringový servis.
600g maďarská klobása
120g olej stolní
200g cibule
30g paprika sladká mletá
40g rajský protlak
10g sůl
80g hladká mouka
10g drcený kmín
1g černý pepř mletý
5g třený česnek
6ks vejce
1200ml voda
100g čerstvý křen
Na jemno pokrájenou cibulku orestujeme na oleji lehce do růžova. Přidáme rajský protlak, opět zarestujeme, přisypeme papriku mletou, zpěníme, zastříkneme vývarem (vodou), osolíme, opepříme, okmínujeme, necháme alespoň 20 minut vydusit. Zahustíme moukou, opět zalijeme vývarem (vodou) a provaříme 20 minut. Klobásy pokrájíme na širší plátky cca 1,5 cm a lehce zarestujeme na části oleje. Poté na klobásy přepasírujeme hotovou omáčku, dochutíme česnekem a ještě lehce povaříme. Podáváme se zastřeným vejcem a čerstvě nastrouhaným křenem. Vhodná příloha brambory, pečivo atd.... dle chuti.